English Nederlands
Thuis Hobby Werk spam Code WWW
HPV bloem Go Geo caching Choir NS

22 Juni 2000

 
ir. A.H.P.J. Cornelissen
************ **
51** ** RijenNS Klantenservice
Antwoordnummer 4470
UtrechtRijen, 23 juni 2000Betreft: Het gebruikelijke


Geachte mevrouw M. Schuurmans,

U kunt vast ook niet uitleggen waarom de trein die donderdag 21 juni om 17:15 uit Rotterdam richting Eindhoven vertrok vlak na Dordrecht een kwartier stil bleef staan. De trein vervolgde daarna zijn weg in een traag tempo, waarbij regelmatig halt gehouden werd.

Tussen Lage Zwaluwe en Prinsenbeek riep de conductice om dat dat kwam omdat er een stoptrein voor ons reed. Om de mensen die in Breda hun overstap zouden missen van dienst te zijn had zij geprobeerd om toestemming te krijgen om ook in Gilze-Rijen en Tilburg West te stoppen. Het resultaat laat zich raden: De vertraging die een intercity oploopt om een stoptrein voor te laten gaan is geen probleem, maar stel je voor dat de trein nog eens extra vertraging oploopt door passagiers (= betalende klanten) van dienst de zijn, dat is natuurlijk volstrekt onmogelijk.

Een en ander werd met een teleurgestelde stem omgeroepen. Zelfs jullie eigen personeel ergert zich aan de ten toon gespreide incompetentie. Personeel dat met deze krappe arbeidsmarkt wel eens kan denken: "Ineens heb je het: je zoekt een andere baan."

Van mijn mede passagiers hoorde ik overigens dat dit al de derde keer deze week was dat deze intercity door een stoptrein werd opgehouden. Heteen bewijst dat bij de NS geen ezels werken. Die stoten zich slechts eenmaal aan dezelfde steenIn afwachting van uw standaard reactie verblijf ik,
ir. A.H.P.J. Cornelissen


Deze brief werd samen met brief van 13 juli beantwoord. Hoewel die laatste brief over een totaal ander onderwerp ging (materiaal pech, in plaats van deze beslissingen van de treinleiding) heeft de NS toch een efficientie slag kunnen maken door deze brieven tegelijk te beantwoorden. Hulde!

Share and Enjoy: del.icio.us Reddit digg Furl Spurl NewsVine Smarking Ma.gnolia Wists Simpy TailRank co.mments YahooMyWeb blinkbits BlinkList blogmarks connotea De.lirio.us Fark feedmelinks LinkaGoGo Netvouz RawSugar scuttle Shadows

HPV bloem Go Geo caching Choir NS
Thuis Hobby Werk spam Code WWW

Toni Cornelissen
1 januari 1970
toni@dse.nl
Lid van de Technetium groep
Daily horoscope StatCounter NetStat W3C Validator