English Espaņol Nederlands
Thuis Hobby Werk spam Code WWW
HPV bloem Go Geo caching Choir NS

Toni's Hobbies

 
Ik heb een aantal hobbies.
HPV De thuispagina voor Human Powered Vehicles (Menskracht Aangedreven Vervoersmiddelen). Deze pagina bevat informatie over mijn ligfietsen plus een aantal koppelingen naar andere pagina's over HPV's in het algemeen en ligfietsen in het bijzonder. Mijn verzameling van Nederlandse Ligfietsers Thuispagina's is ook onderdeel van deze sectie.
bloem Ik ben contactpersoon voor BLOEM (Brabantse Ligfiets Organisatie En Meer). Hier is onder andere de agenda van deze club te vinden, verslagen en beschrijvingen van onze tochten, en het BLOEM-lied.
Go Koppelingen naar de internet go wereld.
Choir Bij het jongerenkoor Contrast probeer ik (met wisselend succes) de baspartijen mee te zingen. En hield ik als penningmeester ook nog een beetje de financiële zaken in de gaten. Met bladmuziek van een gedeelte van ons repertoire.
NS Misschien vreemd dat de NS hier als hobby vermeld staan, maar een boze brief schrijven kan ontzettend opluchten. En als ik te weinig inspiratie heb, stuur ik een standaardbrief.
Source Ik programmer zowel voor mijn werk en als hobby. Van mijn hobby projecten maak ik de broncode beschikbaar op het web.

Share and Enjoy: del.icio.us Reddit digg Furl Spurl NewsVine Smarking Ma.gnolia Wists Simpy TailRank co.mments YahooMyWeb blinkbits BlinkList blogmarks connotea De.lirio.us Fark feedmelinks LinkaGoGo Netvouz RawSugar scuttle Shadows

HPV bloem Go Geo caching Choir NS
Thuis Hobby Werk spam Code WWW

Toni Cornelissen
1 januari 1970
toni@dse.nl
Lid van de Technetium groep
Daily horoscope StatCounter NetStat W3C Validator