English Nederlands
Thuis Hobby Werk spam Code WWW
HPV bloem Go Geo caching Choir NS

16 november 1999

 
ir. A.H.P.J. Cornelissen
********** **
51** ** Rijen

NS Klantenservice
Antwoordnummer 4470
Utrecht

Rijen, 17 november 1999

Betreft: Stremming
Aanhef,
Tilburg-Oistewijk 16 november 1999

Normaal zou ik een brief als deze beginnen met mijn medeleven te betuigen met de vele ongelukken die u de laatste tijd overkomen. Maar omdat ik weet dat dit soort brieven toch door een computer behandeld worden, bespaar ik mij die moeite.

Dat er nauwelijks informatie gegeven wordt is normaal, net zoals het feit dat de weinige berichten die worden omgeroepen niet te verstaan zijn door de gebrekkige geluidsinstallatie. Ik zal hier dan ook niet over klagen, dat heeft toch geen zin.

Ik weet dat ik op deze brief een standaard excuusbrief en een dagkaart zal ontvangen. Het zal wel ijdele hoop zijn te verwachten dat deze brief antwoord geeft op vragen zoals: Waarom rijdt de intercity niet verder door naar Tilburg, in plaats van, zoals nu gebeurde, al in Breda om te keren naar Rotterdam? En waarom blijft die intecity zolang voor het station van Breda staan dat de aansluitende trein naar Tilburg al weg is? De volgende trein naar Tilburg heeft dan natuurlijk een aanzienlijke vertraging en is te klein om alle passagiers te kunnen vervoeren.

In afwachting van uw standaard reactie verblijf ik,
ir. A.H.P.J. Cornelissen

Reacties

Uiteindelijk kreeg ik voor deze brief een dagkaart eerste klas.

Share and Enjoy: del.icio.us Reddit digg Furl Spurl NewsVine Smarking Ma.gnolia Wists Simpy TailRank co.mments YahooMyWeb blinkbits BlinkList blogmarks connotea De.lirio.us Fark feedmelinks LinkaGoGo Netvouz RawSugar scuttle Shadows

HPV bloem Go Geo caching Choir NS
Thuis Hobby Werk spam Code WWW

Toni Cornelissen
1 januari 1970
toni@dse.nl
Lid van de Technetium groep
Daily horoscope StatCounter NetStat W3C Validator