English Nederlands
Thuis Hobby Werk spam Code WWW
spbox icon Geocaching hacker ASCII

Toni's Thuispagina

 
Dit is mijn thuispagina. Er bestaan geen fatsoenlijke foto's van mij. Daarom ziet u hier links een "Artistieke Impressie" van mij. Om onwetende bezoekers te beschermen is het plaatje door elkaar gehaald. Door op de goede manier erop te klikken is de orginele afbeelding zichtbaar te maken.
In ben geboren op 28 juli. Dat maakt mij dus een leeuw. Op het plaatje rechts kun je zien wat deze dag voor mij in petto heeft.
Onder aan mijn pagina's staat mijn i-meel adres. Meel me als je vragen of opmerkingen over deze pagina's hebt.
Technetium Leger Dagelijkse horoscoop

Ikonen

De ikonen die boven en onder aan mijn pagina's staan verwijzen naar de belangrijkste onderwerpen op deze pagina's.
ThuisDit ikoon geeft mijn thuispagina (deze pagina dus) aan. Als je die selecteert kom je altijd op deze pagina terecht.
HobbyEen aantal van mijn hobbies. Ligfietsen met de Nederlandse Ligfietsers Thuispagina's en de pagina's van BLOEM en go.
WerkHier kun je zien hoe ik die hobbies betaal (en betaald heb).
CodeIk programmer zowel voor mijn werk en als hobby. Van mijn hobbie projecten maak ik de broncode beschikbaar op het web. Mijn tutorial voor het ontwikkelen van Palm applicaties valt ook onder deze catogorie. Net als de RSI Clock.
WWWEen pagina met koppelingen naar goede startpunten en andere interessante plaatsen op het World Wide Web. Deze pagina bevat mijn persoonlijke bookmarks.

Ik gebruik het door mij geschreven WebMail script, om via het web, overal ter wereld, mijn i-meel te kunnen lezen. Als je zin hebt kun je ook nog naar plaatjes kijken. Een ASCII-tabel is ook altijd handig. Misschien Unicode nog wel meer Soms spellen mensen mijn naam verkeert. Via deze pagina kunnen die toch nog op mijn site terecht komen.
En als je je echt verveeld kun je hier nog lezen waar deze site niet over gaat.

Verantwoording

Op deze pagina kun je lezen waar ik de diverse plaatjes op mijn paginas vandaan gehaald heb.
HTML 3.2 Anti Spam Alle Browsers Free Speach I hate frames Nederlandse Ligfietser Thuispagina's Mastodon

Share and Enjoy: del.icio.us Reddit digg Furl Spurl NewsVine Smarking Ma.gnolia Wists Simpy TailRank co.mments YahooMyWeb blinkbits BlinkList blogmarks connotea De.lirio.us Fark feedmelinks LinkaGoGo Netvouz RawSugar scuttle Shadows

spbox icon Geocaching hacker ASCII
Thuis Hobby Werk spam Code WWW

Toni Cornelissen
1 januari 1970
toni@dse.nl
Lid van de Technetium groep
Dagelijkse horoscoop StatCounter NetStat W3C Validator