English Nederlands
Thuis Hobby Werk spam Code WWW
spbox icon Geo caching hacker ASCII

Verantwoording

 

Achtergrond

De achtergrond is gescaned van het HPV Symposium door W.S.V. Simon Stevin.

Ikonen

De ikonen komen van de Rutgers Universiteit. Ook heb ik een aantal plaatjes uit Iconolog gehaald en daar het 3D-effect omheen gezet.

Ik heb een aantal nieuwe ikonen gecreerd uitgaande van het template. De ligfiets is door mij ontworpen, evenals het go bord en de cv. Het IBM logo is natuurlijk niet van mij. Ik heb wel plaats van de puntjes bepaald. Dit betekent dat dit geen officieel IBM logo is. Hetzelfde geldt voor het TUE en TNO logo. Het and logo heb ik van hun website gehaald en verkleind.

Vlaggen

De gifjes van de vlaggen zijn door mij gemaakt. Iedereen mag deze vlaggen van mij copieren. Als je ze gebruikt moet je wel een verwijzing naar mijn vlaggenpagina: http://www.dse.nl/~toni/vlag/ maken.

Acties

De afbeeldingen onder aan mijn thuispagina horen bij diverse door mij gesteunde projecten. Voor meer informatie hierover kun je het bijbehorende plaatje selecteren.

Overigen

De overige afbeeldingen zijn (tenzij anders aangegeven) door mij gemaakt.

Slotopmerking

Mocht je een afbeelding op een van mijn pagina's tegenkomen waarvan de verantwoording niet klopt. Stuur mij dan een meeltje. Ik zal deze fout dan zo spoedig mogelijk herstellen.

Share and Enjoy: del.icio.us Reddit digg Furl Spurl NewsVine Smarking Ma.gnolia Wists Simpy TailRank co.mments YahooMyWeb blinkbits BlinkList blogmarks connotea De.lirio.us Fark feedmelinks LinkaGoGo Netvouz RawSugar scuttle Shadows

spbox icon Geo caching hacker ASCII
Thuis Hobby Werk spam Code WWW

Toni Cornelissen
1 januari 1970
toni@dse.nl
Lid van de Technetium groep
Daily horoscope StatCounter NetStat W3C Validator