English Nederlands
Thuis Hobby Werk spam Code WWW
spbox icon Geo caching hacker ASCII

Time travel for Christians

 
Where would you go?

Lang geleden heb ik een artikel gelezen, waarin beweerd werd, dat tijdreizen zeer onwaarschijnlijk is, omdat de Bijbel geen melding maakt van een enorme mensenmassa tijdens Jesus' kruisiging.

Het zou kunnen zijn dat tegen de tijd dat tijdreizen mogelijk wordt, de relevantie van Jesus' kruisiging veel kleiner wordt geacht. Maar een andere mogelijkheid is dat toekomstige tijdreizigers ervoor kiezen om niet naar Golgotha te gaan. Bijvoorbeeld omdat het risico te groot is, dat tijdreizigers tijdens hun bezoek, het verlangen niet kunnen weerstaan om de geschiedenis te veranderen. Waar zou je dan wel naartoe gaan?

De Bijbel beschrijft wel een grote menigte die zich verzamelde voor Zijn preken. Zoals bijvoorbeeld de Bergrede. Dat ik een toespraak die ik ook wel live zou willen horen. Maar ook Zijn andere toespraken zijn de moeite waard. En ik zou er niet vreemd van opkijken als deze tijdreizigers dan wat extra eten mee zouden brengen.


Share and Enjoy: del.icio.us Reddit digg Furl Spurl NewsVine Smarking Ma.gnolia Wists Simpy TailRank co.mments YahooMyWeb blinkbits BlinkList blogmarks connotea De.lirio.us Fark feedmelinks LinkaGoGo Netvouz RawSugar scuttle Shadows

spbox icon Geo caching hacker ASCII
Thuis Hobby Werk spam Code WWW

Toni Cornelissen
1 januari 1970
toni@dse.nl
Lid van de Technetium groep
Daily horoscope StatCounter NetStat W3C Validator