English Nederlands
Thuis Hobby Werk spam Code WWW
Palm route vote Sudoku IQ Test life zeef Paranormaal Piet Mondriaan Euro

Sudoku

 
Sudoku, Soduko, Sodoko. Het maakt niet uit hoe je het schrijft, deze pagina helpt je op die puzzels op te lossen. Klikken op de + set het vakje op deze waarde. Kliken op de - haalt deze mogelijkheid uit de lijst. Vul de bekende nummers in. Als je op [Enter] drukt wordt eenvoudige logica toegepast om overblijvende mogelijkheden te bepalen. Een vakje wordt groen als er nog een mogelijk is overgebleven. Die mogelijkheid wordt automatisch ingevuld. Vakjes met meerdere mogelijkheden worden rood. Dat rood wordt blekers als er minder mogelijkheden overblijven, Met de uitzondering voor als alle nummers nog mogelijk zijn, dan is blauw de kleur van het vakje. Als er geen mogelijkheden zijn, is er iets misgegaan. Dit wordt aangegeven door de kleur paars.
   
         
         
         
   
         
         
         
   
         
         
         
Mogelijkheden:
Velden: 81
Bewaren Terugzetten
Afdruk URL


De basis logica is meestal voldoende om de eenvoudige puzzels, zoals ze te vinden zijn in kranten en tijdschriften, op te lossen. Als de Sudoku ingewikkelder is, helpt deze pagina met de oplossing. Click on a box to see the remaining posibilities. Clicking the + will set this value in the field. Clicking the - removes the option from the list. Of gebruike de domme kracht methode, verborgen onder velden, om de Sudoku op te lossen.

Maak andere Sudoku's met bovenstaand formulier.


Share and Enjoy: del.icio.us Reddit digg Furl Spurl NewsVine Smarking Ma.gnolia Wists Simpy TailRank co.mments YahooMyWeb blinkbits BlinkList blogmarks connotea De.lirio.us Fark feedmelinks LinkaGoGo Netvouz RawSugar scuttle Shadows

Palm route vote Sudoku IQ Test life zeef Paranormaal Piet Mondriaan Euro
Thuis Hobby Werk spam Code WWW

Toni Cornelissen
1 januari 1970
toni@dse.nl
Lid van de Technetium groep
Dagelijkse horoscoop StatCounter NetStat W3C Validator